Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal1.8g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko16g13kcal0.9g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.5g2.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213