Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Tattarijauho, Myllynparas4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rice Dream, riisimaito1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g100kcal1.8g13g4.4g0.6g
Valittu annoskoko16g50kcal0.9g6.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.5g3.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g39.6g13.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915