Nasi goreng

HUOM! Ohjeessa tarvitaan 5dl valmista riisiä

Silppua kaali ja v. sipuli.

Kuullota kaali ja v. sipuli öljyssä curryn kanssa (2tl), kunnes kaali pehmenee.

Lisää keitetty riisi, valutettu ananas, soija ja chilitahna.

Paista hetki keskilämmöllä.

Lisää jäiset katkaravut ja anna kuumentua kannen alla.

(Ohje Yhteishyvä 1/12 s.11)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)6.3g7.6kcal0.1g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g29kcal1g4.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g15kcal0.5g2.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g89kcal3.1g14.1g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273850