Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kaurahiutale 1.4g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.7g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Mansikka, Tuore8.9g3.8kcal0g0.7g0g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.8g10kcal0.1g1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g82kcal1g9g4.2g0.8g
Valittu annoskoko16g41kcal0.5g4.5g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.3g2.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g251kcal3g27.4g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569