Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.1g0g1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 4.7g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g61kcal6.4g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko16g30kcal3.2g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g186kcal19.6g0.6g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860