Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g7.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g80kcal1g9g4.4g1g
Valittu annoskoko16g40kcal0.5g4.5g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.3g2.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g245kcal3g27.4g13.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803