Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3.6g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g35kcal1.6g0.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko16g18kcal0.8g0.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g107kcal4.9g1.8g8.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149