Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 1.9g7kcal0.2g0g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.9g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g52kcal1.6g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko17g26kcal0.8g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.4g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal4.8g1.8g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425