Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 7g11kcal1.4g0g0.6g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1.2g0.8kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal2.8g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko16g14kcal1.4g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g83kcal8.5g2.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260