Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g38kcal1.6g1g2.8g0.4g
Valittu annoskoko16g19kcal0.8g0.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal4.9g3.1g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072