Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas1.4g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.7g10kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese3.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)2.7g7.8kcal0.8g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g62kcal4g5g2.8g1.2g
Valittu annoskoko16g31kcal2g2.5g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1g1.3g0.7g0.3g
Arvot/100g100g190kcal12.3g15.3g8.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610