Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta0.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.6g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.5g11kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g1.3g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal3.8g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko16g23kcal1.9g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.6g6.7g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159