Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Purjosipuli 3.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g25kcal1.6g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g12kcal0.8g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.9g3.7g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333