Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka2g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Heinz ketsuppi1g1kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike (Hp)0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti3.6g5.1kcal0.6g0g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.9g3kcal0.2g0g0.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.2g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g70kcal4.2g6.4g3g0.4g
Valittu annoskoko17g35kcal2.1g3.2g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.1g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g211kcal12.7g19.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890