Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 8.2g9kcal1.7g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal3.4g0g0.4g0g
Valittu annoskoko16g10kcal1.7g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.9g0g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal10.4g0g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564