Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g39kcal3g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko16g20kcal1.5g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.8g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g119kcal9.1g2.4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329