Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen10g28kcal1.1g4.7g0.7g0.3g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g3.3g13kcal0.2g0.1g1.3g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g3.5g14kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g109kcal3.6g9.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko17g54kcal1.8g4.9g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.9g2.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g330kcal10.9g29.7g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890