Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 6.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g2.7g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g13kcal0.4g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko17g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g3.6g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153