Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 7.9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 2.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g16kcal0.4g2.6g0g0.6g
Valittu annoskoko17g8kcal0.2g1.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.2g7.9g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384