Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.1g10kcal1.3g0g0.5g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)2.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g34kcal3.4g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko17g17kcal1.7g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.2g4.8g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628