Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g12kcal1g0.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko17g6kcal0.5g0.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal3g2.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442