Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oltermanni 17%1.2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g34kcal3g0.8g2g0.4g
Valittu annoskoko17g17kcal1.5g0.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.9g2.4g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235