Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.4g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g1.9g10kcal0.1g1.1g0.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Appelsiinimehu, Rainbow4.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g108kcal1.2g14.2g5g0.6g
Valittu annoskoko17g54kcal0.6g7.1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.3g3.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g323kcal3.6g42.5g15g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219835