Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g5.1g10kcal1g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g2.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow8.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g36kcal2.4g2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko17g18kcal1.2g1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal7.2g6g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722