Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)4.4g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )3.2g4.5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2.6g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g42kcal3g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko17g21kcal1.5g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9g9g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887