Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g17kcal2g0g1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.9g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal4.4g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g23kcal2.2g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal13.3g3g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383