Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g32kcal0.8g5.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g16kcal0.4g2.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g96kcal2.4g15.9g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874