Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.4g5.3kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g48kcal3g1.6g3g0.2g
Valittu annoskoko17g24kcal1.5g0.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.8g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g143kcal9g4.8g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429