Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7.8g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä3.1g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g30kcal1.6g3g1g0.4g
Valittu annoskoko17g15kcal0.8g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.8g9.1g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707