Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)9g30kcal0.9g5.9g0.2g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Ohrajauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Siirappi, tumma0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g116kcal2.8g21g2g3g
Valittu annoskoko17g58kcal1.4g10.5g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.7g5.3g0.5g0.8g
Arvot/100g100g347kcal8.4g62.9g6g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154