Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g12g13kcal2.3g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g35kcal4.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko17g18kcal2.4g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1.2g0g0.5g0g
Arvot/100g100g106kcal14.4g0g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191993