Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g14g5kcal0.1g1g0.1g0.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g21kcal0.6g2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko17g11kcal0.3g1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal1.8g6g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094