Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.7g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1.8g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g20kcal1g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko17g10kcal0.5g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.8g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302