Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 12g22kcal2.2g0g1.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g61kcal4.4g0.8g4.2g0g
Valittu annoskoko17g30kcal2.2g0.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.1g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.1g2.4g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912