Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g22kcal0.4g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.2g3.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351