Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broileri rintafile,maustamaton3.9g4kcal0.9g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g39kcal3.4g0.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko17g20kcal1.7g0.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.9g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g117kcal10.1g1.2g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874