Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 5.9g6.5kcal1.3g0g0.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 4.1g2.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g21kcal2.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko17g10kcal1.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7.7g1.2g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003