Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty6.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.4g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g22kcal0.4g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko17g11kcal0.2g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.2g10.1g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641