Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha 10%7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 3g10kcal0.2g2.1g0.1g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g55kcal3.4g5.2g2g0.4g
Valittu annoskoko17g27kcal1.7g2.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.9g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g162kcal10.1g15.4g5.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327