Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g33kcal3g1.6g1.4g0g
Valittu annoskoko17g17kcal1.5g0.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.8g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g98kcal8.9g4.7g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585