JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)2.7g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g79kcal5.4g2.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko17g39kcal2.7g1.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal1.4g0.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16g7.7g15.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075