Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot2.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g28kcal2.2g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko17g14kcal1.1g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.4g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320