Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg9g4.8kcal0.1g1g0g0g
Atria kevyt jauheliha3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g30kcal1.8g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko17g15kcal0.9g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g90kcal5.3g7.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643