Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)7.6g6.3kcal0.1g1.3g0g0.1g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sianliha keskiarvo 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g31kcal1.6g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g16kcal0.8g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal4.7g8.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129