Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g33kcal2.4g4.5g2.1g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Taloussuklaa, Fazer20g103kcal0.8g11.2g6g1.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g20g97kcal1.2g13.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g1325kcal22g154.2g70.4g6.6g
Valittu annoskoko160g663kcal11g77.1g35.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna80g331kcal5.5g38.6g17.6g1.7g
Arvot/100g100g414kcal6.9g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406005