Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 25g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen9g3.6kcal0.2g0.8g0g0g
Maissi jyvät 20g29kcal0.6g5.1g0.5g0.7g
Fetajuusto, Milbona10g28kcal2g0.1g2.2g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g30g23kcal1.6g5.2g0.1g1.4g
Kana 30g57kcal6.1g0g3.6g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g20g6kcal0.4g1.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3.2kcal0g0g0.4g0g
Chilikastike, Felix15g15kcal0.3g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g337kcal23.4g32g13.8g5.2g
Valittu annoskoko160g169kcal11.7g16g6.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna80g84kcal5.9g8g3.5g1.3g
Arvot/100g100g105kcal7.3g10g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361