Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Adzika kaste 220ml1.6g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g89kcal2.6g8g5g3.2g
Valittu annoskoko160g44kcal1.3g4g2.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna80g22kcal0.7g2g1.3g0.8g
Arvot/100g100g28kcal0.8g2.5g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149