KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore126g246kcal23.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)11g23kcal1.4g0.1g2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5.9g31kcal0g0g3.5g0g
Piparjuuri, annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g612kcal50.2g2.2g45g1g
Valittu annoskoko160g306kcal25.1g1.1g22.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna80g153kcal12.6g0.6g11.3g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.7g0.7g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715