Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g7.3g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Chilikastike original, Felix4.4g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g29g18kcal0.1g4.4g0g0.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 73g108kcal15.7g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g378kcal37.8g23.8g14g2.8g
Valittu annoskoko160g189kcal18.9g11.9g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna80g95kcal9.5g6g3.5g0.7g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152