Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]31g34kcal4.6g0.3g1.6g0g
Ananas, omassa liemessään 38g20kcal0.2g4.2g0g0.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.7g3.7kcal0.9g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g283kcal27.4g27.2g6.2g1.6g
Valittu annoskoko160g141kcal13.7g13.6g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna80g71kcal6.9g6.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g88kcal8.6g8.5g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507